Şile Kurye

Akıncı Kurye
0

Şile kurye hizmeti müşterilerimizin çoğunda, bölümlere ayrılmış faturalandırma gerektiren birden fazla bölüm, ofis veya alt grup bulunmaktadır. İşinizi kolaylaştıracak her türlü Şile kurye fiyatları ve faturalandırma düzenlemesine açığız ve bölüme, ofise, mağazaya ve hatta kişiye göre ayrı faturalandırma sağlayabiliriz. 

Gelişmiş Şile moto kurye teslimatı ve kurye teknoloji bizim için faturalandırma tarafında olduğu kadar teslimat tarafında da önemlidir ve Şile, İstanbul da ki kurye müşterilerimize en iyi hizmeti sunmamıza olanak tanıyan her türlü teknolojiden yararlanırız.

Şile Kurye Hizmeti

Şile kurye hizmeti, kapıdan kapıya havuz dağıtım programlarının geliştirilmesi, uygulanması ve işletilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Şile kurye hizmeti, yüksek ve ağır hacmine sahip müşteriler ve perakendeciler için  daha düşük toplam maliyetler, daha hızlı geçiş süreleri ve önemli ölçüde daha düşük hasar oranı sunabilir. 

Şile kurye hizmeti aşağıdaki hizmetleri içerir;

  1. Gönderi sıralama ve ayırma,
  2. Konsolidasyon ve konsolidasyondan arındırma,
  3. Toplama ve Paketleme,
  4. Depolama ve envanter yönetimi,
  5. Planlı randevular, 
  6. Hat taşımaları,
  7. İadeler,
  8. Havuz analizi, planlama ve uygulama, 
  9. Barkod tarama, 
  10. Sisteminizin kullanımı veya bizim sistemimizin entegrasyonu

Şile kurye hizmeti ayrıca gelen konsolidasyon, çapraz yükleme operasyonları, depolama, sipariş karşılama ve bölgesel dağıtım da sağlıyor. Şile ve İstanbul bölgesinin her yerine tam operasyon tesisleriyle, ister tek bir şehre, ister Şile, İstanbul da veya komşu eyaletlerin tamamına hizmet sağlayabilir. Bir Şile kurye lojistik dağıtım ağı içindeki kısmi veya belirli bir bölgeyi uygun maliyetli ve verimli bir şekilde yönetebiliriz.

Şile Moto Kurye ve Nakliye Hizmetleri

Şile moto kurye hizmeti müşterilerimize "tersine" lojistik veya "İade" sağlar. Ürününüzü perakende satış noktalarınıza dağıtırken, mağaza Şile moto kurye teslimatı sırasında tüm fazla stokları ve/veya iadeleri toplayacağız ve iadelerinizi tesisimizde Şile kurye hizmetinde veya tercih ettiğiniz konumda birleştireceğiz. 

Şile kurye ve nakliye hizmetleri bu iadeleri İstanbul, Şile ve Türkiye'nin herhangi bir noktasına taşıyabilir veya iade sürecini seçtiğiniz taşıyıcıyla kontrol edebilirsiniz.
Şile Kurye


Şile Kurye İş İlanları

Şile kurye iş ilanları ile kendi başınıza çalışmayı sever misiniz? Araba sürmeyi sever misin? Cevaplarınız evet ise bu sizin için olabilir. Müşterilerimiz için Şile kurye iş ilanları paketleri, belgeleri ve kutuları alıp teslim ediyoruz. 

Bağımsız bir yüklenici olarak kendi sigortalı arabanızı/kamyonetinizi kullanın. Şile moto kurye hizmetimizde çalışın ve günde 50-100+ km sürün. İyi çalışır durumda, son model bir arabaya/kamyonet ihtiyacınız var. En verimli şekilde çalışabilmek için küçük bir el arabasına ve bölgenize yönelik yol haritalarına ihtiyacınız olacak. Lütfen şirketin sağladığı kimliğinizi giymeye hazır olun. 

Diğer kurye alanlarımızdan bazıları;

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!