Gaziosmanpaşa Kurye 2023 | 0543 748 6161

Akıncı Kurye
0

Gaziosmanpaşa Kuryeleri, İstanbul ve Gaziosmanpaşa genelinde uygun maliyetli moto kurye teslimat hizmetleri sağlayıcısıdır. Rakiplerimizden farklı olarak biz bir moto kurye şirketiyiz ve Karayolu Taşımacılığı Derneği üyesiyiz. Nakliye çözümleri, yerleşik bir küresel nakliye şirketi olan Gaziosmanpaşa Kuryeleri aracılığıyla da sağlanabilir. Büyük veya ağır malların taşınması, geleneksel kuryeler ve özel moto kurye çözümler aracılığıyla genellikle zor veya pahalı olabilir.


Gaziosmanpaşa Kurye


Gaziosmanpaşa Kurye

Bununla birlikte, Gaziosmanpaşa da başlıca palet ağlarından birini kullanarak, palet nakliyesi ve teslimatı artık uygun maliyetli bir çözümdür. Herhangi bir sayıda veya boyutta mal sevk edilebilir ve ardından Gaziosmanpaşa kurye teslimatına kadar çevrimiçi takip edebilirsiniz. Lütfen basit, kullanımı kolay teklif sistemimizi kullanın. Sadece Google tarafından desteklenen teslim alma ve teslimat adreslerini girin, anında Gaziosmanpaşa kurye fiyat teklifi alacaksınız. 

Zamanlanmış yükseltme gibi ek moto kurye hizmetleri eklenebilir. Daha sonra anında ve güvenli bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz. Gaziosmanpaşa Kuryeniz, teslimat depoları ağımız aracılığıyla toplanacak ve gönderilecektir. Ödeme, Stripe veya PayPal aracılığıyla kredi veya banka kartıyla basit ve güvenlidir.

  1. Teklif ve Online Rezervasyon Basit 3 aşamalı Alıntı ve Kitap Sistemi 
  2. Güvenli ödeme Şerit veya PayPal ile kredi kartıyla güvenli çevrimiçi ödeme 
  3. Gaziosmanpaşa ve İstanbul Çapında Toplama ve Teslimat 100'den fazla üye deposu aracılığıyla ülke çapında tam kapsama 
  4. Motor Sevkiyat Tüm sıvılardan arındırılmış ve bir palet üzerine sabitlenmiş motorların ve dişli kutularının teslimi
  5. Moto Kurye Lojistik Teslimatı Amazon Lojistik Merkezlerine ülke çapında teslimatlar.
  6. Gaziosmanpaşa kuryeleri SSS bölümümüzü okuyun Daha fazla bilgi, sık sorulan sorular bölümümüzde mevcuttur

Gaziosmanpaşa Kurye Teslimat

Gaziosmanpaşa kuryeleri, mallarınız teslim edildiğinde, ürün(ler)i kabul etmek ve imzalamaktan sorumlu kişi, hasar olup olmadığını kontrol etmek için bir inceleme yapmalıdır. Herhangi bir eksiklik veya hasar varsa veya bundan şüpheleniliyorsa, teslimat notu "hasarlı" veya "Eksik" veya "Mallar eksik" kelimeleri kullanılarak uygun şekilde işaretlenmelidir. “İşaretsiz” veya benzeri ibareler, teslimatın şartlı kanıtı olarak kabul edilmez. Sigorta şirketleri, "temiz" veya "açık" bir teslimat kanıtı ibraz edildiğinde hasar veya kayıp talebini dikkate almaz.

Gaziosmanpaşa Kurye Sigorta

Bir hak talebinde bulunulması durumunda, sigortacılar aşağıdaki zorunlu bilgileri isteyeceklerdir:
  • Satın alma kanıtı
  • Değer
  • Mülkiyet
  • Ağırlık
i) kilogram başına £5.00; ve ii) Sevkiyatın taşıma için kabul edildiği zaman ve yerdeki değeri. Bir Sevkiyatın sadece bir kısmı kayıp veya fiziksel hasara maruz kalırsa, sorumluluk söz konusu kısmın gerçek değerinin tüm Sevkiyatın değerine ait olduğu hesaplanan tutarın oranıyla sınırlı olacaktır. Bir sevkiyatın tamamında veya herhangi bir kısmında meydana gelebilecek herhangi bir hasarı veya fiziksel kaybı, yanlış teslimatı veya bir sevkiyatın bir kısmının teslim edilememesini teslimat tarihinden itibaren 7 gün içinde yazılı olarak Gaziosmanpaşa moto kuryelerine bildirmelisiniz. 

Sevkiyatın tamamının teslim edilmemesine ilişkin herhangi bir talep, sevkiyat tarihinden itibaren 21 gün içinde yazılı olarak bildirilmelidir. Kayıp veya hasarı bildirmek isterseniz, lütfen ilk fırsatta yazılı olarak bizimle iletişime geçin. Öğeniz, KG başına £ 5 kapsamında olmayan özel bir sigorta gerektiriyorsa, teminat için bireysel bir fiyat teklifinin yükseltilmesi gerekeceğinden lütfen bizimle iletişime geçin.

Gaziosmanpaşa Kurye Paketleme


Paletlenecek mallar, toplamadan önce nakliye için güvenli bir şekilde paketlenmeli ve korunmalıdır. Malları nakliye için paketleyemiyoruz; tüm yapabileceğimiz, parça(lar)ı bir palet tabanına yerleştirmek ve streç film uygulamak. Güvenli bir şekilde paketlenmeyen veya nakliye için korunmayan malların hasar görmesi sigortamız tarafından karşılanmayabilir. Gaziosmanpaşa Kurye Paketlenmesi gereken her bir ürün için 70 kg ve maksimum 50 adet limit vardır: 

Malların manuel olarak kaldırılıp palete güvenli ve zamanında sabitlenmesi önemlidir. Sürücü, parça(lar)ın palete sabitlenmesine yardımcı olabilir. Mallar, ödediğiniz palet boyutlarına uygun olmalıdır; Bunu yapmamak, teslimat için ek maliyetlere neden olma olasılığı yüksektir. Lütfen dikkat: Öğenin nakliye için uygun olmadığı veya güvensiz olduğu düşünülürse, teslim alma sürücüsünün teslim almayı reddetme hakkı vardır.




Gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa semti, İstanbul'un en yoğun nüfuslu bölgelerinden biridir. Yetersiz sosyal altyapı ile yaşayan bir milyondan fazla insana ev sahipliği yapmaktadır. İlçe son derece büyük olduğundan, sosyal peyzajı oldukça çeşitlidir. Gaziosmanpaşa'nın merkezinde, 1950'lerde buraya göç eden Balkanların torunları tarafından işgal edilen birçok konut bloğu ve yasadışı olarak inşa edilmiş apartmanlar var. 




İlçe kenar mahalleleri ve uzak köyler, 1970'lerde Anadolu'dan buraya gelen göçmenlerin hakimiyetindedir. Ne yazık ki, aşırı nüfus ve yoksulluk yüksek bir suç oranına neden oldu. Hatta birçok kişi burayı “Küçük Teksas” olarak adlandırıyor. Gaziosmanpaşa'nın merkezi bölgesi Gaziosmanpaşa Merkez , yaya dostu bir plaza, cami ve önemli bir alışveriş ve eğlence alanına sahiptir. Buradaki rezidanslar arasında yüksek apartman blokları ve büyük evler bulunmaktadır.




Gaziosmanpaşa Kurye S.S.S

  1. Gaziosmanpaşa Kurye Nedir? Bir palet, ağır veya büyük malları taşımak için kullanılan basit ama çok sağlam ahşap çıtalı platformdur. Sadece birkaç inç yüksekliğindedir ve güçlü ve sağlam bir taban olarak kullanılır. 
  2. Gaziosmanpaşa Kurye Nasıl Çağırabilirim? Kibarca sorarsanız, yerel şirketlerden ücretsiz olarak alabilirsiniz. Genellikle kullanıldıktan sonra atılırlar, bu nedenle yardımcı olmaktan memnuniyet duyabilirler. 
  3. Neden bazı farklı moto kurye teslimatları sunuluyor? Mallarınız için sadece daha küçük bir palete ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle maliyetleri düşük tutmak için farklı boyutlar sunuyoruz. 
  4. Büyük boy paket nedir? Paletler, 1m x 1,2m olarak belirtilen standart boyutlardan daha büyük olabilir. Bunun üzerinden geçmek istiyorsanız, büyük boy bir palete ihtiyacınız olacaktır. Ağırlık limiti tam palet ile aynıdır. Lütfen paleti tedarik etmemizi istediyseniz, boş büyük boyutlu paletler tedarik edemediğimiz için malların paletin dışına çıkacağını unutmayın
  5. Mallar sigortalı mı? Teslimat, taşıma şart ve koşullarımıza uygun olarak sigortalanacaktır. Sorumluluk limiti, kilo başına maksimum 5 £ ile sınırlıdır. Rezervasyon sırasında gerekirse daha yüksek bir teminat satın alabilirsiniz. 
  6. Gaziosmanpaşa Kurye Hizmeti garantili mi? Teslimatların %99'u zamanında teslim edilse de zaman zaman sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Paletlerin geç teslim edilmesinden maalesef sorumlu tutulamayız. Ancak bunlar nadirdir ve bunu en aza indirmek için elimizden gelen her şeyi yaparız.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!