Moto Kurye Canlı GPS Takibi

Akıncı Kurye
0

İşletmelerin bir paketi bir Moto kurye canlı GPS takibi servisine emanet ederken karşılaştıkları en büyük korku, paketin iz bırakmadan ortadan kaybolmasıdır. Moto kurye canlı GPS takibi servisiniz uygun bir takip sistemi kullanmıyorsa (şaşırtıcı bir şekilde, hepsi değil!), sürücü bir paketi aldığında, nerede olduğunu, saat kaçta teslim edildiğini, teslim edilip edilmediğini bilmenin bir yolu yoktur. 

Moto Kurye Canlı GPS Takip

Kim imzaladı - çok fazla şey ters gidebilir. Yasal belgeler, önemli ilaçlar veya zamana duyarlı bir sözleşme teklifi olsun, Moto kurye canlı GPS takibi hizmetiniz bozulursa, zarar gören siz olursunuz. Moto kurye canlı GPS takibi , paketinizin tam yerini her zaman bilmemiz için son teknoloji tescilli yazılımı kullanıyoruz. Aradığınız veya online sipariş verdiğiniz andan itibaren sistemimiz size bir takip numarası atar. Tüm önemli bilgiler bu numaraya eklidir: müşteri adı, teslim aldığımız yer, teslimat adresi, herhangi bir özel not (kim imzalayabilir, resepsiyona bırakılıp bırakılamayacağı vb.).

Moto Kurye Canlı GPS Takibi

 


Moto Kurye Canlı GPS Takibi Nedir?


Bu takip numarası, nereye giderlerse gitsinler sürücüyü takip eder, bu nedenle, teslim alınmasından teslimata kadar paketinize dokunan herkesi tanıyoruz. Elimizde fiziksel olarak malzemeler olduğu anda müşteriye e-posta göndererek paketin yolda olduğunu bildiririz. Paket yoldayken, akıllı telefon aracılığıyla sürücüyle iletişim halinde kalıyoruz. Teslim ettiğimizde, müşteriye otomatik olarak Teslimat Kanıtı (POD) olarak teslimat saatini, adresi ve bunun için kimin imzaladığını belirten başka bir e-posta göndeririz. Her adımda sürecin zirvesinde kalıyoruz. 

Moto Kurye Canlı GPS Takibi Faydası Nedir?

Moto kurye canlı GPS takibi, sistemlerimizi sürekli olarak mevcut en yeni teknolojiyle günceller ve size yerel olarak sahip olunan bir işletmenin rahatlığını ve ayrıntılarına dikkati sağlarken bizi "büyük adamlarla" eşit duruma getirir. Örneğin, artık tek bir konumdan birden fazla alım için barkod sağlıyoruz. Tarayıcının tek bir taraması birden çok etiket oluşturur; bu, zamandan, enerjiden ve paradan tasarruf sağlayan bir verimliliktir. Yeni teknoloji kullanıma sunuldukça veya müşteriler yeni bir özellik talep ettikçe, ihtiyacınız olan kişiselleştirilmiş hizmeti sağlamak için hazırız.

Moto Kurye Canlı GPS Takibi ile Güvenli Teslimatlar

Moto kurye canlı GPS takibiMüşterileriniz, onlara materyal gönderdiğinizde sağladığınız hizmet ve ürünler hakkında ne düşünüyor? Farkındalığınızın hemen altında hangi sorunlar köpürüyor olabilir ve ele alınmazsa taşabilir? Ve bu durumu işinize zarar vermeden önce çözebilmeniz için gizli bir "uyarı"ya sahip olmak sizin için ne kadar değerli olurdu? Bir müşteriden, kritik bir sıkıntı, hatta öfke kitlesine ulaşana kadar onları neyin rahatsız ettiği hakkında bilgi almak zordur. Bu nedenle Moto kurye canlı GPS takibi, tüm müşterilerimiz için gizli bir geri bildirim hizmeti sunar. 

Moto Kurye Canlı GPS Takibi Nasıl Çalışır?


O nasıl çalışır? Moto kurye canlı GPS takibi Şoförlerimize teslimat yaparken neler olup bittiğine dikkat etmelerini söylüyoruz. Birisi müşterimizin ürünü hakkında doğrudan onlara şikayet mi ediyor? Hizmetinizden memnuniyetsizliği ifade eden bir konuşmaya kulak misafiri oluyorlar mı? Müşterilerinizi mutlu etmek istiyorsanız bu değerli bilgiyi bilmeniz gerekir. Bu nedenle sürücülerimiz, müşterilerimizin bir sorunu çözmelerine yardımcı olabilecek herhangi bir şey duyduklarında hemen bize haber verirler. Örneğin, müşterilerimizden bazıları tıpla ilgili işletmelerde – eczaneler, hastaneler, uzun süreli sağlık veya yetenekli hemşirelik tesisleri. 

Moto kurye canlı GPS takibi Şoförlerimiz her gün, bazen birden çok kez aynı tesise ilaç veriyor ve personeli tanıyor. Bazen bir ilacın geç gönderildiği, yanlış olduğu veya yanlış paketlendiği söylenecek ya da hemşirelerin bir şeylerin yetersiz olduğundan şikayet ettiğini duyacaklar. Minibüse geri döndüğünüzde, sürücü bunu hemen yazacak ve ardından merkez ofisimize bildirecektir. Bilgileri müşterimize geri iletiyoruz. Bu şekilde, bir sorun haline gelmeden önce sorunu tomurcuk halinde kesmek için Moto kurye canlı GPS takibi ve müşteri hizmetleri yaparlar. Teslimat yapan “büyük adamlar” o kadar büyüdü ki, bu tür kişiselleştirilmiş bir hizmet sağlayamıyorlar. 

Aslında müşterilerimizi tanıyor ve her birini önemsiyoruz. Kendimizi halihazırda sağladığınız hizmetlerin bir uzantısı, ortaklarınız olarak görüyoruz. Amacımız "muhbir" olmak değil, daha iyi hizmet verebilmeniz için müşterilerinizden öğrendiklerimizi aktarmaktır. İşinizin başarılı olmasını istiyoruz çünkü o zaman işimiz başarılı olur. Bu yüzden Moto kurye canlı GPS takibi gibi bir şirketle çalışmanın her zaman bir avantajı vardır, çünkü biz ilgilenecek kadar küçüğüz, teslim edecek kadar büyüğüz.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!