Acil Kurye Nedir? 2023 | 0543 748 6161

Akıncı Kurye
0

Acil kurye durumlar olur. Biri işinize geldiğinde ve acil kurye teslimat desteğine ihtiyacınız olduğunda, bir gecede kurye servisi bunu kesmez. İşte o zaman Acil kurye gibi yerel bir kurye hizmeti, kârlılığınıza ölümcül bir darbe vurmakla sizin tekrar çalışmaya başlamanız arasındaki tüm farkı hızlı bir şekilde yaratabilir. 

Acil Kurye

Geçenlerde, dişliler, motorlar ve konveyör bantları sağlayarak üreticilere hizmet veren bir müşterimizden Cuma gecesi 5:30'da bir telefon aldık. Acil kurye bölgesindeki büyük bir moto kurye gıda üreticisi olan müşterilerinden birinden çılgınca bir telefon almışlardı. Bu şirketin ana üretim sistemindeki bir dişli, tüm üretimi bozmuş ve durdurmuştu. Ekmeği, cips ve diğer ürünlerini üretemedikleri için her saat on binlerce dolar kaybediyorlardı. 

Acil Kurye Nedir


Acil Kurye Faydaları Nedir?

O vitesin sabitlenmesine ihtiyaçları vardı, stat. Müşterimiz kırılan teçhizatı çoktan almış ve Cumartesi günü sabah 6:00'da bir ekip getirmek için bu tür onarımları dışarıdan temin ettiği makine atölyesini ayarlamıştı. Onun sorunu: Cumartesi sabahı erken saatlerde Acil kurye dükkana bozuk teçhizatı nasıl getireceğim. Bu, "kahverengi adamları" veya diğer gece teslimat hizmetini küstürür, ama bizi değil. 

Acil Kurye Fiyatları Nedir?

Acil kurye de acil bir durumunuz olduğunda, sorunu hızlı bir şekilde çözmek için elinizden gelen çabayı destekleyecek bir Acil kurye servisine ihtiyacınız vardır. Tamirhanenin onarım bitmeden 30 dakika önce bize haber vermesi için düzenlemeler yapmıştık. Bu çağrıyı saat 11:00'de aldık ve sürücü saat 11:30'da karşılamaya hazır olarak geldi. 12:40'a kadar teçhizatı doğrudan üreticiye geri koşturdu. Zamanlama, iletişim ve koordinasyonun bir sonucu olarak, makineler 24 saatten daha kısa bir sürede çevrimdışı oldu - işleri için olabilecekleri kadar felaket bir yer değildi. 

Acil Kurye Fiyatları Nasıl Düşürülür?

Her gün aynı yere tekrar tekrar teslimat yapan şirketler, teslimat modellerini analiz ederek ve küçük değişiklikler yaparak genellikle Acil kurye hizmet maliyetlerini düşürebilir. Acil kurye yakın zamanda müşterilerimizden biri için yaptığı buydu ve bu, Acil kurye hizmeti maliyetlerini önemli ölçüde azaltmak isteyen diğer işletmeler için kullanılabilecek bir derstir. Müşterimiz, uzun süreli bakım tesislerine hizmet veren bir tıbbi eczanedir. İlaçlar değiştiğinde, yenilenmesi gerektiğinde ya da yeni bir hasta geldiğinde doktorlar eczaneye telefon ederek reçete yazmaktadır. 

Her biri hızlı bir şekilde doldurulmalı ve teslim edilmelidir, böylece hastanın genellikle hayat kurtaran ilaçlara erişiminde bir boşluk kalmaz. Cevaplamamız gereken soru şuydu: Bir teslimat ne kadar hızlı yeterince hızlı? Uzun süreli bakım tesisindeki personel hizmetten çok memnun kaldı, ancak yerde gözünüz ve kulağınız olarak işlev gören sürücülerimiz, hemşirelerin doğumların ne kadar hızlı geldiğine her zaman şaşırdıklarını bildirdi. 

Acil Kurye Fiyat Hesaplama

Günün ilerleyen saatlerine kadar asla yeni ilaçlar beklemiyorlardı. Müşteri maliyetleri tutmak için bizimle iletişime geçtiğinde, teslimat programlarının bir analizini yaptık ve günde dört veya daha fazla paket gönderdiğimizi keşfettik. Hemşirelerin yorumları göz önüne alındığında, reçetelere o kadar hızlı ihtiyaç duymadıklarına inanmaya başladık. Bir deney olarak, teslimat için ilaçları gruplandırmaya ve her gün dışarı çıkma sayımızı azaltmaya karar verdik. Bu yeni planın ilk tam ayında şirkete %30 tasarruf sağladık. Acil kurye Müşteri hizmetleri yüksek kalmaya devam etti ve hemşirelerden yeni programı bile fark ettiklerini gösteren tek bir yorum yoktu. 

Aslında, Acil kurye servisimizin ilaçları ne kadar çabuk ulaştırdığını söylemeye devam ettiler. Bu nedenle, işletmeniz aynı yere günlük birden fazla teslimat yapıyorsa, bunları gruplandırın ve Acil kurye hizmetinizin günde yalnızca bir veya iki kez teslimat yapmasını sağlayın. Güney Kaliforniya'daysanız ve Acil kurye maliyetlerinizi azaltmanın yollarını tartışmak istiyorsanız, Acil kuryeler sizinle tanışmaktan ve hangi stratejilerin uygulanabileceğini görmekten mutluluk duyacaktır.

Acil Kurye Ne Kadar Hızlı?

Acil kurye ile acil bir durumunuz olduğunda, sorunu hızlı bir şekilde çözmek için elinizden gelen çabayı destekleyecek bir Acil kurye servisine ihtiyacınız vardır. Acil kurye, normal çalışma saatlerinin dışında kalsa bile, tam olarak ihtiyacınız olan zamanda tam hizmetle 7/24/365 olduğunuzda çalışmaya hazırız.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Tamam, anladım!) #days=(20)

Web sitemiz deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Çerezleri Gör
Ok, Go it!